Tenim una de les Festes Majors més antigues de Catalunya (documentada ja el 1388 com a Festa Major en honor a Sant Bartomeu); una gran varietat d’elements del seguici representats amb cura i dedicació, un programa d’actes complert amb esdeveniments per a tothom, un incontable nombre de col·laboradors, balladors, membres de colles i resta de gent implicada amb un esforç incalculable.

El més important de tot, et tenim a tu. Res de tot això tindria sentit si aquesta festa no fos per la ciutat i en la visquéssim com ho fem ara, celebrant conjuntament les dies grans. Sortint al carrer, gaudint dels actes i compartint vivències. Fes-te soci!


Què vol dir ser soci/a?

L’assemblea general, tal i com diu el reglament de règim intern de la Federació, és formada per tots els socis i sòcies de l’entitat, de qualsevol edat, i per totes aquelles persones que pertanyen d’alguna entitat federada que formi part del seguici tradicional segons defineix el protocol que manté la Federació.

Qui pot ser soci/a?

Qualsevol persona pot associar-se a la Federació independentment de que formi part o no d’algun dels elements del Seguici Tradicional i Històric.

Hi haurà tres categories:

  • Entitats: entitats i associacions que formen part de la FESTHI.
  • Membres del seguici: totes aquelles persones que formin part activament d’alguna de les entitats que aplega la FESTHI.
  • Socis/es simpatitzants: totes aquelles persones que no formin part activament d’alguna de les entitats que aplega la FESTHI.

Quins drets tenen els socis/es?

Tindran dret a vot:

  1. Els socis/es majors de 17 anys, que podran delegar el seu vot.
  2. Entitats i associacions que formen part de la FESTHI

Tindran dret a veu:

  1. Tots els socis/es
  2. Totes les persones que pertanyen d’una entitat federada que formi part del seguici tradicional segons defineix el protocol que manté la Federació.

Quina és la meva quota?

Les quotes seran anuals i hi ha dos tipus de quota segons el tipus de soci/a: 

  • Membres del seguici: 10€ (al ser una persona activa d’una de les entitats de la FESTHI s’aplicarà un descompte del 50% de la quota de soci).
  • Socis/es simpatitzants: 20€

Com em puc fer soci/a?

Per fer-te soci/a hauràs d’omplir el formulari que trobaràs en aquesta pàgina