Des de la Federació del Seguici Tradicional Històric d’Igualada vetllem perquè la ciutat pugui celebrar la diada de Sant Bartomeu cada 24 d’agost i així posar en valor el patrimoni festiu tradicional. Malauradament, l’excepcionalitat del moment fa impossible la celebració de la Festa Major que tots voldríem, però no per això hem deixat de treballar per aquesta. Des de la Federació volem seguir posant en valor la festa organitzant i adaptant-la en el context actual. 

Amb tot, hem cregut adient continuar realitzant la publicació de Festa Major, aquest any en format digital, per tal de donar a conèixer als igualadins i igualadines tot el que envolta la celebració de la diada del nostre patró.

En aquesta tercera publicació s’hi poden trobar articles realitzats pel teixit associatiu de la ciutat, peces de divulgació i contextualització dels projectes que impulsa la FESTHI i com s’ha vist afectada la cultura per una pandèmia en el passat i en el present.

Llegir online