Ja estan disponibles a la pàgina web les altres novetats presentades en les II Jornades de Cultura Tradicional.
A més de l’espot de Sant Bartomeu (que ha assolit a la xarxa gairebé un miler de visualitzacions), la FESTHI també ha realitzat enguany dos nous projectes: una col·lecció de pòsters i un fulletó informatiu.

La col·lecció de pòsters, editada i impresa per a ser venuda, consta de 14 fotografies de gran qualitat que mostren les colles de la Federació (diables, cercolets, pastorets, bastons, trabucaires i moixiganguers) així com d’altres elements igualadins (la tronada i la figura de plata de Sant Bartomeu). El preu dels pòsters oscil·la entre 3€ (un pòster) i 20€ (tota la col·lecció).
Podeu veure’n tota la informació a festhi.cat/posters.
 

 
El fulletó informatiu és l’altra novetat. Es tracta d’un tríptic a color a mode de pregunta i resposta, que pretén explicar què és la FESTHI i quins projectes té. Els objectius principals del fulletó són donar a conèixer els criteris festius de la Federació i intentar evitar malentesos derivats de la falta d’informació.
Els fulletons es van repartir a les Jornades i s’estan distribuint entre les colles. Malgrat estar pensat per llegir-se físicament, també està disponible a la secció “Arxiu” d’aquest web, a festhi.cat/arxiu/documents.

 
Properament, esperem poder penjar la memòria completa de les II Jornades amb els vídeos de les conferències.