Tot està a punt perquè el proper dissabte dia 21 de maig del 2011 es celebrin a l’Espai Cívic Centre de la nostra ciutat les primeres jornades destinades a la difusió, al debat i a l’intercanvi d’opinions sobre el món de la cultura popular tradicional.

Durant el matí hi haurà ponències a càrrec de quatre estudiosos del folklore, i a la tarda una taula rodona per compartir punts de vista, entre d’altres actes. L’acte, el primer organitzat per la FESTHI, servirà també per donar a conèixer l’entitat i fer-ne la presentació oficial. Un dinar popular a Cal Tabola (el local dels Moixiganguers) i unes exhibicions de balls al final del dia completaran l’acte, que ocuparà des de les 10 del matí fins quarts de 8 del vespre.

Esperem poder comptar amb la presència de bona part del teixit associatiu igualadí vinculat a la Festa Major, així com altra gent interessada en el tema. Com més siguem millor!